Jump to content
neyris

"Жнец М"

Recommended Posts

приветствую всех,смастерил очередной ножик-"жнец М",сталь-cpm Rex121,накладки-черное G-10 с красной проставкой,ножны-кайдекс,ТО-Алана с крио,твердость-68 ед,общая длина-215 мм,клинок-105 мм,ширина-30 мм,толщина-5 мм,нож сделан в стиле полуфултанга,

post-5415-0-62680300-1497639239_thumb.jpg

post-5415-0-21782800-1497639264_thumb.jpg

post-5415-0-06586100-1497639298_thumb.jpg

post-5415-0-09481400-1497639355_thumb.jpg

post-5415-0-90504000-1497639387_thumb.jpg

post-5415-0-26802400-1497639411_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Рекурва с углом к сабельному подъему , всегда замечательно, начиная с 13 века!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Узнаю знакомые черты...

... я недавно нож человеку затачивал, так понимаю что тоже Ваша работа ? (да простит меня владелец ножа за размещение фото).

post-13113-0-29818600-1497695572_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Узнаю знакомые черты...

... я недавно нож человеку затачивал, так понимаю что тоже Ваша работа ? (да простит меня владелец ножа за размещение фото).

да это тоже моя работа "Химера" называется)

Share this post


Link to post
Share on other sites

да это тоже моя работа "Химера" называется)

:) Хорошая работа! Ну тогда желаю дальнейших творческих успехов...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.