Jump to content
Sign in to follow this  
dednefed

Переделанный

Recommended Posts

Сталь СН 10 стабиленная карельская берёза. Предыдущая рукоять не понравилась пришлось переделать. Было так.

post-12396-0-34341000-1494067987_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Теперь так. Не достающую часть стали на рукояти прикрыл эпоксидной со стружкой от макуме.

post-12396-0-82924200-1494069559_thumb.jpg

post-12396-0-19966000-1494069598_thumb.jpg

post-12396-0-18226000-1494069656_thumb.jpg

post-12396-0-16964200-1494069696_thumb.jpg

post-12396-0-97338400-1494069747_thumb.jpg

post-12396-0-12659100-1494069812_thumb.jpg

post-12396-0-33473000-1494069897_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вот только без обид - мне первый вариант больше нравится . На втором варианте слишком резкие грани - у рикассовой части накладок , у обушной части тыльника . С серо-коричневой окончательностью клинка ( или это заливка какая-то ) вообще не понял , что это ? В общем ...... Не айс , полуфабрикат ( на мой непросвещённый взгляд ) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Согласен, поэтому пойдет на продажу ниже себестоимости. Как не плохой рабочий нож.

Share this post


Link to post
Share on other sites

До переделки было лучше... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.